Συνομιλήστε μαζί μας μέσω του Skype!

 
Νέα 2019 TRACER 700GT! - Moto-Pasxalidis.gr

Νέα 2019 TRACER 700GT!

Απογειώστε τις διαδρομές σας!!!

Νέο Tracer 700 2019!!!

Μοτοσυκλέτες Sport Touring της Yamaha: Νέα μέρη, νέες εμπειρίες, νέες αναμνήσεις.
Πού θα σας οδηγήσουν οι δρόμοι της ζωής;

Η μεγάλη γκάμα των μοντέλων Tracer 700, Tracer 900 και FJR1300 του 2019 της Yamaha προσφέρει σε κάθε αναβάτη μοτοσυκλέτας Sport Touring την ευκαιρία να ανακαλύψει τους δρόμους της ζωής, όπου νέες εμπειρίες και ταξιδιωτικές αναμνήσεις σάς περιμένουν.

Για το 2019, εκτός από την επιτυχημένη Tracer 700, η Yamaha θα παρουσιάσει τη νέα Tracer 700GT, η οποία παρέχεται με ψηλό ανεμοθώρακα Touring, εργονομική σέλα και ασορτί πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων που προσφέρουν καλύτερη προστασία από τον άνεμο, σε συνδυασμό με αυξημένη ταξιδιωτική άνεση και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Με τις υψηλότερων προτύπων προδιαγραφές της, η Tracer 700GT βασίζεται στα δυνατά σημεία της σπορ και ευέλικτης Tracer 700.
Αυτή η νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά Tracer της Yamaha προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες για ταξίδια και είναι ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα στην κατηγορία της. Διατίθεται στις επιλογές χρωμάτων Phantom Blue, Tech Black και Nimbus Grey που περιλαμβάνει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα.

Κύρια χαρακτηριστικά της Tracer 700GT

-Ευέλικτη, συναρπαστική και οικονομικά προσιτή
-Η πιο προσιτή και οικονομική Sport Tourer
-Ο ρυθμιζόμενος ψηλός ανεμοθώρακας προσφέρει αυξημένη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες
-Κομψή και άνετη σέλα με καλή επένδυση
-Ασορτί πλαϊνές βαλίτσες ταξιδίου 20 λίτρων
-Συναρπαστικές σπορ επιδόσεις με ευέλικτο χειρισμό
-Ρεζερβουάρ καυσίμου 17 λίτρων για μεγάλη αυτονομία
-Εξαιρετική αναλογία ισχύος/βάρους
-Δικύλινδρος κινητήρας 689 κ.εκ. crossplane με άφθονη ροπή
-Μικρό και ελαφρύ πλαίσιο

Tracer 900

Η Tracer 900 είναι μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα με σπορ καρδιά και ταξιδιάρα ψυχή που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε συνδυασμό με πολλαπλές δυνατότητες. Για το 2019, αυτό το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση. Η απόχρωση Tech Black συνεχίζει ως η δεύτερη επιλογή χρώματος.

Tracer 900GT

Με στόχο τους αναβάτες που αναζητούν μια κορυφαία Sport Tourer, ο ειδικός εξοπλισμός της Tracer 900GT υψηλών προδιαγραφών περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και χρυσαφί πιρούνι, καθώς και σκληρές βαλίτσες αποσκευών, όργανα με πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η 2019 Tracer 900GT διατίθεται στοννέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση, αλλά και στις αποχρώσεις Midnight Black και Phantom Blue.